Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL Constanta - Joi, 26 Iulie 2012

ro

26 Jul, 2012 21:22 1342 Marime text

Toți românii de bună credință pot să vadă încă o dată cine este Traian Băsescu. În anii cei mai grei ai crizei economice, 2010-2011, la cerința lui Traian Băsescu, s-au cheltuit 1,2 milioane de euro pentru amenajarea vilei Dante, aflată lângă vila Lac 3. Această vilă a fost amenajată într-un lux de nedescris pentru ca președintele să aibă până în 2014 unde să se relaxeze la piscină.

Este de neimaginat cum, în timp ce profesorilor, medicilor, tuturor bugetarilor, li se tăiau salariile cu 25%, în timp ce TVA-ul era mărit, banii românilor se duceau într-o vilă super luxoasă, folosită doar pentru piscină!

Considerăm cu atât mai mare disprețul lui Traian Băsescu pentru cetățenii întregii țări cu cât acesta și-a ales personal parchetul și mobila, de față cu zeci de muncitori, pentru ca acum să nege acest lucru fără pic de jenă și să spună că nu are nicio legătură cu această vilă, dând vina pe Emil Boc.

Ipocrizia lui Traian Băsescu nu are limite!

În Vila Dante și-ar fi dorit Traian Băsescu să locuiască după terminarea mandatului său în decembrie 2014. Dacă duminică, 29 iulie, Traian Băsescu va fi demis, această dorință nu i se va mai îndeplini, deoarece președinții demiși din funcție de către popor nu beneficiază de niciunul din avantajele prevăzute de lege. Dacă duminică Traian Băsescu va fi demis, atunci el va rămâne un simplu cetățean, nu un fost șef de stat.

26 iulie 2012 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii