Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:21 22 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa PNL - desemnarea lui Bogdan Bola în funcția de președinte interimar al organizației județene TNL Constanța 14 septembrie 2014

ro

14 Sep, 2014 14:17 826 Marime text
Delegaţia Permanentă Naţională a Tineretului Naţional Liberal a validat, cu unanimitate de voturi, vineri, 12 septembrie a.c., în cadrul Academiei Politice TDL/TNL „Politică în era digitală”, organizată în perioada 12-13 septembrie la Complexul Dunărea din Eforie Nord, desemnarea lui Bogdan Bola în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene TNL Constanţa şi formarea unui nou Birou Politic Teritorial interimar.

Hotărârea a fost luată în urmă retragerii lui Septimiu Bourceanu din funcţia de preşedinte al TNL Constanţa, acesta ocupând în prezent  funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional.

„Vreau să le mulţumesc atât preşedintelui PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, cât şi colegului meu Septimiu Bourceanu pentru încrederea acordată şi sunt convins că noul Birou Politic, care reprezintă toate localităţile judeţului Constanţa, îşi va îndeplini cu succes atribuţiile care îi revin. Nu în ultimul rând, trebuie să mulţumesc şi echipei de la municipiu, căreia îi datorez desemnarea mea în această funcţie”, a declarat Bogdan Bola, care a anunţat că, în perioada imediat următoare, vor fi înfiinţate organizaţii locale în judeţ, din rândul cărora TNL Constanţa va coopta noi membri.
La rândul sau, fostul preşedinte al TNL Constanţa, Septimiu Bourceanu, a ţinut să mulţumească tinerilor liberali din judeţ pentru bună colaborare. „Mulţumesc echipei TNL Constanţa pentru colaborare şi vreau să îi asigur că vor avea mereu un sprijin în persoană mea. De asemenea, mă bucur că mandatul de preşedinte a fost preluat de tineri care împărtăşesc acelaşi valori pe care Tineretul Naţional Liberal le promovează încă din anul 1992. Este o preluare de mandat care a venit în mod natural”, a subliniat vicepreşedintele TNL, Septimiu Bourceanu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii