Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - PNL Constanța - Victor Ponta minte din nou - 1 septembrie 2014

ro

01 Sep, 2014 18:31 1038 Marime text
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal consideră că declaraţiile recente ale lui Victor Ponta și Codruț Sereș, referitoare la existența unui episod Grivco în care ar fi fost implicat președintele PNL, reprezintă doar minciuni sfruntate. Toate întâlnire pe care Klaus Iohannis le-a avut în octombrie 2009 cu reprezentanții partidelor politice - PNL, PSD, PC și UDMR - au avut loc la Parlament, în prezența reprezentanților mass-media. Nu au existat întâlniri confidențiale, ascunse de ochii publicului. Nu a existat nicio agendă secretă, nicio înţelegere secretă şi în niciun caz vreo înţelegere făcută la Grivco, cu participarea lui Klaus Iohannis.
Așa cum bine știm, în România, libertatea de exprimare este garantată, dar constatăm că dreptul de a minți este la fel de liber. Este de notorietate prietenia lui Codruț Sereș cu Dan Voiculescu și tot cunoscut este și faptul că fostul ministru al Economiei a fost condamnat de instanță la închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu în dosarul „Hidroelectrica”.
Victor Ponta ar trebui să nu-și mai irosească timpul încercând să găsească tot felul de persoane compromise care să mintă în numele lui. Premierul Ponta a uitat că are de guvernat o țară pe care a adus-o în recesiune economică tocmai pentru că și-a ocupat timpul doar cu intrigi, în loc să fie preocupat de rezolvarea problemelor cu care se confruntă România.
În plus, în lumina ultimelor dezvăluiri făcute de ziariștii de investigație, Victor Ponta ar trebui să lămurească aspectele evidențiate de presă în legătură afacerile, cel puțin ciudate, cu apartamente de lux al căror beneficiar este cel care a fost toată viața funcționar la stat. Victor Ponta trebuie să explice nu numai proveniența banilor cu care au fost achiziționate cele trei apartamente de lux, ci și legăturile sale cu grupul NIRO, cu Dan Andronic, precum și cu Dumitru Creștin, Elena Udrea și Dorin Cocoș care, conform dezvăluirilor de presă, sunt și ei implicați fie în acționariatul „Central Residential Park”, fie în offshore-ul din Panama.
 
 
 
01 septembrie 2014 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii