Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - PNL - 12.09.2014

ro

12 Sep, 2014 15:35 1042 Marime text
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal salută decizia Adunării politice a Partidului Popular European,  care a hotărât ieri primirea Partidului Național Liberal în această grupare politică paneuropeană de dreapta.
Prin decizia luată de PPE, se materializează astfel demersul întreprins de conducerea Partidului Național Liberal, început în anul 2012, de a aduce partidul nostru în rândul Partidului Popular European, singura grupare politică de dreapta din Europa. Prin primirea Partidului Național Liberal în PPE, dobândește consistență gestul europarlamentarilor noștri de a se înscrie în grupul PPE din Parlamentul European.
De asemenea, și din punct de vedere al prezenței PNL și PDL în Europa, fuziunea celor două partide este din acest moment clară și pe deplin împărtășită de partenerii noștri europeni. Se concretizează, totodată, parcursul, uneori anevoios, de construcție a dreptei românești, astăzi o alternativă politică foarte puternică la PSD.
Considerăm că acest moment de recunoaștere europeană a condiției de dreapta a Partidului Național Liberal va reprezenta pentru noi un argument puternic în alegerile prezidențiale de la sfârșitul acestei an.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii