Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrian Mihai multumeste colaboratorilor si constantenilor 10.12.2008

ro

10 Dec, 2008 20:24 1095 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ de la PNL

Stimaţi jurnalişti,

Doresc să vă mulţumesc pentru colaborarea de pe parcursul celor patru ani de mandat. Am încercat în această perioadă să vă ţin permanent la curent cu fiecare activitate pe care am desfăşurat-o, cu fiecare iniţiativă pe care am avut-o, cu fiecare aspect care am considerat că poate fi de interes pentru constănţeni. Dumneavoastră, jurnaliştii, sunteţi cei care au decis ce a ajuns la concetăţenii mei, dar tot dumneavoastră sunteţi şi cei care ştiţi, aţi ştiut, mai precis, primii, întreaga mea activitate. Pentru toate relatările obiective pe care le-aţi făcut, pentru articolele în care aţi prezentat cu profesionalism iniţiativele şi demersurile mele, vă mulţumesc şi vă doresc mult succes în continuare.

Concetăţenilor mei, la acest final de mandat, le mulţumesc de asemenea pentru aportul adus şi pentru colaborarea din aceşti patru ani. Le mulţumesc totodată şi membrilor societăţii civile pentru conclucrarea excelentă pe care am avut-o în anumite domenii, pentru iniţiativele şi munca depuse pentru anumite cauze şi pentru profesionalismul cu care îşi documentează proiectele.

Mulţumesc şi constănţenilor care au înţeles eforturile depuse de mine în mandatul care se încheie, precum şi proiectele pe care doream să le continui şi mi-au acordat votul lor. Regret că, în fapt, acest moment al votului uninominal, atât de mult aşteptat de întreaga ţară, s-a dovedit a fi un fiasco din punct de vedere al alegerii omului, nu a partidului, votul fiind acordat, de fapt, poate mai mult decât înainte, partidelor.

Eu voi încerca în continuare să rămân implicat în viaţa politică a Constanţei, să urmăresc modul în care promisiunile electorale ale actualilor parlamentari sunt îndeplinite şi mă voi implica la fel ca înainte de mandatul de deputat în viaţa civilă a urbei noastre, acum, poate cu şi mai multă ardoare, cunoscând mai îndeaproape lupta care trebuie depusă cu inerţiile sistemului, cu lipsa de implicare sau indiferenţa autorităţilor şi politicienilor faţă de unele probleme care pe cetăţeni îi frământă în viaţa de zi cu zi, cu lipsa de transparenţă existentă în unele cazuri în administraţia publică.

Vă mulţumesc,

Andrian Mihei

Deputat PNL de Constanţa 2004-2008

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii