Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Albă ca Zăpada...și populară

ro

25 Feb, 2012 20:48 1072 Marime text

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal consideră că mult trâmbițata Miscare Populară construită în apropierea PDL este doar o diversiune prin care puterea, periodic, încearcă să abată atenția publicului, prin discuții despre construcții ipotetice, despre „Albă ca Zăpada" și alte invenții din laboratoarele cotroceniste.

N-am auzit până acum de la guvernul Ungureanu de nicio politică economică, de nicio măsură concretă de ieșire din criză și nicio soluție. Acestea sunt temele despre care ar trebui să vorbim, acestea și criza din sănătate, haosul din educație, stoparea fondurilor europene. Și nu despre tribulațiile unei puteri care va pierde alegerile.

PDL caută disperat formule salvatoare însă încercările personajelor, care au dus România la dezastru, de a se ascunde sub altă denumire, sub altă siglă și alte culori vor fi sortite eșecului.

Subliniem faptul că una dintre cele mai mari minciuni ale actualei guvernări este aceea că ar fi o guvernare de dreapta, iar PDL un partid de dreapta. Singura ideologie a puterii este jaful din banii publici și propriul interes. Nu au nicio legitimitate să vorbească despre dreapta niște personaje exponente ale unei guvernări care a distrus clasa de mijloc, a falimentat mediul de afaceri, a sufocat și cetățenii și firmele cu impozite și a lăsat fără locuri de muncă sute de mii de oameni.

Mai mult, îi așteptăm să îi vedem pe cei din PDL braț la braț cu Gigi Becali sau Dan Diaconescu, colegi în Mișcarea populistă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii