Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - PDL - 26.08.2014

ro

25 Aug, 2014 13:44 1911 Marime text
PSD vrea să transforme România într-un BAZAR POLITIC. Ponta cu întregul său Guvern să-și dea demisia așa cum au făcut și frații lui francezi

PSD vrea să transforme România într-un BAZAR POLITIC, după ce cartelul corupției PSD a transformat România într-un bazar economic. Goana PSD după primarii PDL și PNL denotă DISPERAREA pierderii alegerilor  prezidențiale din toamnă în fața lui Iohannis.

Cum crede PSD că ar putea câștiga? Prin FURT. Prin ȘPAGA PUBLICĂ. Mituiesc primarii. Mituiesc votanții. Totul din BANUL PUBLIC.

De ce această disperare a PSD? Pentru că alianța dreptei unite - ACL are vreo 1.600 de primari, iar alianța stângii unite - USD doar vreo 1.300 de primari. Așadar, PSD a transmis o comandă de la nivel central pentru racolarea a 10 primari în medie pe filială județeană. Nu prea le-a ieșit căci mulți au caracter, mulți au minte și știu că li se promit bani pe care țara nu-i are, iar legea sancționează traseismul politic cu pierderea mandatului la nivel local. Până la sfârșitul lunii august Ponta și Dragnea vor să vină cu o ordonanță de guvern care să devină lege cu aplicare pe un termen de 15 zile. Asta da lege tipică sforarilor și cumetriilor PSD, pe scurt mafiei politice!

Cum procedează PSD?

1.     Cu amenințări că primarii noștri nu vor primi bani pentru proiectele locale de investiții.

2.     Condiționează alocările de la bugetul central pentru nevoile locale de dezvoltare cu trădarea partidelor cu care au câștigat alegerile și trecerea la USD.

3.     PSD ne amenință primarii cu controale abuzive și cu acuzații false. Ponta e mai rău decât Năstase. De exemplu, în epoca Năstase, primarul din Satu Mare - Horia Anderco, a fost reținut nedrept la închisoare. Și-a
câștigat dreptatea după ani de zile la CEDO.

Problema de fond rămâne: CENTRALIZAREA finanțărilor locale în România și politizarea lor până la furtul primarilor și al voturilor. Soluția susținută de ACL este descentralizarea și depolitizarea lor.
Presiunile PSD fără precedent și forțarea primarilor la gesturi imorale pun grav sub semnul întrebării DEMOCRAȚIA în România. Amenințările PSD merg mână în mână cu presa îngenunchiată, cu sărăcia și cu hoția.  ACL va sesiza OUG la Avocatul Poporului și dacă devine lege la Curtea Constituțională.
Încrederea din ce în ce mai mică în Guvernul Ponta impune demisia lui, așa cum au făcut și frații lor francezi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii