Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Mangalia - Miercuri, 20 Octombrie 2010

ro

21 Oct, 2010 00:39 1444 Marime text

Într-o şedinţă de îndată, ce a avut loc miercuri, 20 octombrie, la sediul Primăriei Municipiului Mangalia, consilierii locali au aprobat punerea la dispoziţia societăţii ce urmează să branşeze şi să distribuie gaze naturale în zona oraşului, o suprafaţă de 635 mp, în vederea construirii unei staţii. „Am înţeles urgenţa aprobării acestui punct de pe ordinea de zi a şedinţei de îndată, pentru a putea urgenta şi facilita aducerea reţelei de gaze în Municipiul Mangalia", este declaraţia vicepreşedintelui PDL Mangalia, Paul Foleanu.

Referitor la cel de al doilea punct de pe ordinea de zi, consilierii au aprobat un proiect prin care societatea furnizoare de agent termic de la Mangalia, Rominterm SA, va asigura căldură locuitorilor oraşului din momentul în care temperatura de afară scade, timp de trei nopţi consecutiv, sub 7 grade Celsius.

Furnizarea energiei termice se va face în funcţie de un program bine stabilit de către fiecare asociaţie de locatari sau proprietari în parte, ce va fi transmis către furnizor.

„Consider că furnizarea de agent termic în <<capetele>> de sezon rece, în regim non-stop, nu este potrivită. Prin această hotărâre aprobată de consilierii locali dorim ca asociaţiile din Mangalia să îşi stabilească programul de furnizare de agent termic pe care şi-l doresc, în funcţie de posibilităţile materiale ale fiecărui locatar, diferenţiat pe fiecare zonă în parte", conchide Paul Foleanu, vicepreşedinte PDL Mangalia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii