Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Diaconu, vicepreşedinte PC - Dacă Puterea îşi asumă răspunderea pe statutul minorităţilor, vom declanşa proteste de amploare

ro

12 Jun, 2011 17:59 1854 Marime text

Niciun Guvern din România nu are dreptul istoric şi moral sau legitimitatea de a oferi autonomie teritorială în Harghita, Covasna şi Mureş, distrugând în felul acesta teritoriul naţional, unitar şi indivizibil. Dacă Puterea îşi asumă răspunderea pe statul minorităţilor, prin care se oferă o autonomie de facto după placul UDMR, suntem pregătiţi să declanşăm proteste de amploare.

Invităm în acest sens toate organizaţiile civice româneşti şi toţi cetăţenii români să se pregătească pentru a spune un „NU" hotărât trădării interesului naţional şi destrămării României. Protestul nu va fi unul politic, ci unul civic, aşa încât îi chem pe toţi cei care mai cred în România şi în valorile acestei ţări să ni se alăture pentru a împiedica cel mai grav act de trădare naţională pe care este gata să-l producă Guvernul PDL-UDMR-UNPR.

Minorităţile din România se bucură de toate drepturile pentru că România este un model european de respectare a identităţilor etnice. Orice alte pretenţii sunt exagerări şi nu servesc unui trai mai bun al minorităţii maghiare, ci numai ambiţiilor politice extremiste.

Nu putem rămâne indiferenţi faţă de intenţia actualei Puteri de a silui conştiinţa românească şi de a vinde pe nimic interesul naţional. Nu putem asista indiferenţi la destrămarea graniţelor ţării şi la vasalitatea faţă de Ungaria, făcută în unicul scop de a prelungi şederea la guvernare a unor trădători de ţară. Cei care se alătură şi sprijină acest demers se fac vinovaţi de cel mai cumplit act de vânzare a ţării, lucru pe care nu-l putem permite cu niciun chip.

Îi chemăm aşadar la apărarea fiinţei româneşti pe toţi cei care iubesc această ţară pentru că numai astfel vom putea opri distrugerea pe care ne-o pregătesc UDMR şi aliaţii lor întru trădare.

12.06.2011

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mariana 12 Jun, 2011 16:41 Haide-ti frati romani care mai suntem in tata asta bagjocorita de niste oameni de nimic ,ha-de-ti sa facem ceva sa scapam de hotii astea de la guvernare si de hotii astea de ungurii care au facut din tara noastra o punte de trecut mai usor pe lumea aialalta .