Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informare de presa - 30.05.2010

ro

30 May, 2010 16:58 1008 Marime text

Deputatul constănţean Constantin Chirilă a participat ieri 29 mai 2010 la evenimentul organizat de scoala cu clasele I-VIII din comuna Amzacea intitulat ,,Ziua Scolii" cu ocazia implinirii a 75 de ani de functionare a institutiei.

Tematica evenimentului a fost prezentarea istoricului scolii, invitatie la amintiri - fosti elevi si cadre didactice, program artistic al claselor I-VIII si nu in ultimul rand piesa de teatru prezentata de studentii de la Universitatea ,,Ovidius" Constanta.

In cadrul evenimentului a fost subliniata componenta interetnica a educatiei institutionale din comuna Amzacea, un loc in care comunitatea romana si cea turco-tatara au reusit sa coexiste intr-un mod ce poate fi un adevarat exemplu si pentru intrega regiune dobrogeana.

Constantin Chirilă a ţinut să precizeze că organizarea acestor evenimente conduce la o stransa coeziune a comunitatii locale, precum si la recunosterea meritelor cadrelor didactice care au profesat cu dedicatie timp de 75 de ani in aceasta institutie.

Cabinet parlamentar Constantin CHIRILĂ Deputat PD-L, Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii