Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:14 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Maria Stavrositu a participat la întrunirea Asociaţilor de Proprietari, organizată de U.A.P.C. şi Liga HABITAT

ro

25 Oct, 2012 00:06 879 Marime text

Deputatul Maria Stavrositu a participat miercuri, 24 octombrie 2012, la ora 11:00, la întrunirea Asociaţilor de Proprietari, organizată de U.A.P.C. şi Liga HABITAT, ce a avut loc la Instituţia Prefectului Constanţa.

Pe parcursul şedinţei, preşedinţii de asociaţii au reclamat o serie de disfuncţionalităţi în relaţia cu instituţiile R.A.J.A. şi R.A.D.E.T.

La finalul întâlnirii, deputatul Maria Stavrositu a cerut reprezentanţilor R.A.D.E.T. să justifice preţul ridicat al gigacaloriei, şi să găsească soluţii de micşorare a costurilor la căldură.

Totodată, dumneaei, a solicitat R.A.D.E.T.-ului să producă o soluţie pentru a fi posibilă realizarea de convenţii individuale, pentru furnizarea de căldură.

La anunţul R.A.J.A. că intenţionează să monteze apometre noi la intrarea în bloc, preşedinţii de asociaţii au solicitat păstrarea apometrelor martor, pentru a fi înlăturată orice suspiciune.

Cu această ocazie doamna deputat şi-a reiterat disponibilitatea de a prelua modificările de propuneri legislative pentru a le susţine în Parlament.

Deputat Maria STAVROSITU

Bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 71, Bl LV1, parter, Mun. Constanţa,

Ti-a placut articolul?

Comentarii