Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:41 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputat Nicusor Paduraru - Joi, 10 Februarie 2011

ro

10 Feb, 2011 23:11 1036 Marime text

Ca urmare a apariției unor informații mincinoase și denigratoare care aduc atingerea imaginii persoanei, informații apărute pe site-ul administrat de Iosif Buble, http://www.pesurse.com/, preluate fără o minimă verificare și de www.iasicastiga.ro, site administrat de Aurel Dobașu, deputatul Nicușor Păduraru va acționa în instanță persoanele menționate pentru calomnie prin difuzarea unor informații neadevărate.

În articolele publicate pe cele două site-uri se face o referire la o presupusă legătură dintre directorul Vămii Regionale Iaşi, Mihai Arcana și parlamentarul Nicușor Păduraru, legătură care ar consta în furnizarea din arhiva unității de date comerciale privind tranzacții economice, care ulterior ar fi traficate în scopuri oneroase.

"Voi cere daune morale pentru prejudiciul de imagine în valoare de 100.000 de euro celor două persoane, suma urmând a fi donată integral unui cămin de bătrâni din Municipiul Iași. Sunt minciuni sfruntate și consider inadmisibil acest mod de a face jurnalism fără nici un pic de responsabilitate în ceea ce privește veridicitatea informațiilor difuzate. Voi cere dezmințirea informațiilor mincinoase şi scuze publice pentru afirmaţiile făcute şi de asemenea publicarea textului hotărârii judecătoreşti timp de şase zile consecutiv în cinci publicații de mare tiraj la nivel local și cinci publicații la nivel național", a declarat deputatul Nicușor Păduraru.

Iaşi, 10 februarie 2011Biroul de presă

Birou Parlamentar - Deputat Nicuşor Păduraru

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii