Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Spectacole - Duminica, 19 Septembrie 2010

ro

19 Sep, 2010 18:17 1071 Marime text

Sfârsitul săptămânii trecute a fost unul plin de suprize plăcute pentru cei mai mici locuitori din Castelu, Nisipari, Poarta Albă, Ovidiu, Albesti si Negru Vodă. Deputatul Constantin Chirilă le-a oferit un spectacol interactiv, pus în scenă de trupa "Amicii".
Actorii trupei au oferit copiilor posibilitatea de a participa la piesa "Vrăjitorul din Oz", însă nu doar ca spectatori, ci si ca actori.

O altă supriză frumoasă a constituit-o sesiunea de face-painting, de după piesa de teatru, copiii fiind foarte încântati să se transforme în personajele de desene animate dragi lor. Și, pentru a completa tabloul amintirilor plăcute despre acest eveniment, micutii au fost învătati si cum să "fabrice" animălute si diverse lucruri din baloane colorate, pe care le-au luat acasă.
"Pentru mine, copiii sunt foarte importanti. Ei sunt cei pentru care noi, părintii, depunem cele mai mari eforturi în viată. În aceste vremuri dificile, cred cu tărie că trebuie să le oferim celor mici si câte o oază de bucurie, pentru că ei văd la părinti cât este de grea viata. În Colegiul 4, este multă sărăcie, părintii nu pot să le ofere prea multe bucurii copiilor, asa că m-am gândit că este de datoria mea să fac nu doar legi bune, ci si să încerc să le ofer, după posibilităti, un sprijin real. Cum în zonele rurale sunt foarte rare spectacolelel pentru copii, iar ei văd la televizor cum se deistrează cei din marile orase, am vrut să le arăt acestor micuti că ei nu sunt diferiti de ceilalti. Sper ca ei să aibă ambitie, să învete bine si să reusească în viata, asa cum am făcut si eu" - a declarat Constantin Chirilă.
Vineri, peste 700 de copii din Castelu, Nisipari si Poarta Albă s-au delectat cu spectacolul trupei, în timp ce sâmbătă si duminică alti 600 de prichindei din Ovidiu, Albesti si Negru Vodă au petrecut câteva ore de vis. Pentru numerosi copii din localitătile acestui colegiu, acest tip de spectacol reprezintă o premieră. Parlamentarul s-a arătat hotărât să continue acest tip de spectacole, în măsura posibilitătilor financiare. "Vreau să precizez că aceste spectacole sunt departe de a fi pomana electorală. Eu am crescut la tară si stiu cât este de grea viata asta. Mi-am dorit, când eram copil, să am si eu parte de astfel de clipe frumoase. Eu sunt un om care a lucrat în acest colegiu, mă stiu cu multi oameni si încerc să fac ceva pentru micuti, care nu votează. Noi, toti cei care am ajuns în Parlament, trebuie să ne aducem aminte că trebuie să facem câte ceva, mereu, si pentru cei care nu sunt în măsura de a vota, dar reprezintă viitorul: copiii" - a mai precizat deputatul.
Și mictii din celelalte localităti arondate Colegiului electoral nr. 4, reprezentat de deputatul Constantin Chirilă, vor avea ocazia de a petrece clipe foarte plăcute alături de actori, întrucât caravana acestui spectacol va ajunge, la sfârsitul acestei săptămâni, în comunele Cerchezu, Dumbrăveni, Bărăganu, Mereni, Comana, Amzacea si în orasul Murfatlar.

Birou Parlamentar
Deputat Constantin Chirilă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii