Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii anticoruptie au retinut un inspector de la Directia Corp Control 17.11.2008

ro

17 Nov, 2008 20:27 993 Marime text

Ca urmare a desfăşurării activităţilor aferente procedurii de dare în urmărire generală, procurorii anticorupţie l-au reţinut pe o perioadă de 24 de ore, la data de 14 noiembrie 2008, pe DICU GHEORGHE, inspector în cadrul Serviciului Inspecţie Disciplină în Construcţii şi Respectare Reglementări - Direcţia Inspecţie şi Control General, instituţie aflată în subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti (P.M.B). La data de 15 noiembrie 2008, Tribunalul Bucureşti a admis propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile a inculpatului, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de luare de mită în formă continuată.

Inculpatului i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Inculpaţii Dicu Gheorghe şi Gadea Doru, inspectori în cadrul P.M.B, sunt cercetaţi penal în legătură cu infracţiunea de luare de mită în formă continuată, respectiv luare de mită.

Mai multe detalii despre această cauză veţi găsi în comunicatul nr.293/VIII/13 noiembrie 2008.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii