Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta - Miercuri, 11 Mai 2011

ro

11 May, 2011 23:13 1538 Marime text

Biroul de Presă din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

 

La data de 11.05.2011, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanta au dispus trimiterea în judecată a inculpaților DUMITRU TAMER ELVIS, pentru săvârșirea a șase infracțiuni de proxenetism (dintre care una asupra unei minore), ALI TENUR, pentru săvârșirea a trei infracțiuni de proxenetism, ALI BELGIN, pentru săvârșirea unei infracțiuni de proxenetism, ALI ERSIN, pentru săvârșirea unei infracțiuni de complicitate la proxenetism, RASIM ERDIN, pentru săvârșirea a cinci infracțiuni de complicitate la proxenetism, C.F.E. (minor în vârstă de 15 ani), pentru săvârșirea a cinci infractiuni de complicitate la proxenetism, SERBAN ALINA, pentru săvârșirea infracțiunii de prostituție si GHEORGHE FLORENTINA, pentru săvârșirea infracțiunii de prostituție.

Ancheta efectuată în cauză a condus la concluzia că inculpatii au înlesnit vreme îndelungată practicarea prostitutiei de către mai multe persoane de sex feminin, dintre care una minoră, în zona bld. Aurel Vlaicu (în apropierea fostului târg de legume) din mun. Constanta si au tras foloase materiale din această activitate.

Inculpații DUMITRU TAMER ELVIS, ALI TENUR, ALI BELGIN, ALI ERSIN si RASIM ERDIN au fost cercetați în stare de arestare preventivă, iar inculpatii C.F.E., SERBAN ALINA si GHEORGHE FLORENTINA au fost cercetati în stare de libertate.

 

BIROUL DE PRESĂ

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii