Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:10 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa (II) 10 Decembrie 2015

ro

10 Dec, 2015 14:10 523 Marime text
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: 

 
La data de 10.12.2015, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul IBRAIM IAŞAR cercetat în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-au reţinut următoarele: 

    În ziua de 09.12.2015, în jurul orelor 16.30, în timp ce persoana vătămată C. F. în vârstă de 87 de ani se afla în liftul scării E a blocului 1C situat în mun. Constanţa, str. Cişmelei, inculpatul a deposedat-o de o pereche de cercei din aur prin smulgere din lobul urechilor, cauzând un prejudiciu în cuantum de 700 lei. Î
     
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii