Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa (I) 10 Decembrie 2015

ro

10 Dec, 2015 14:09 1443 Marime text
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: 

 La data de 09.12.2015, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii STOICA VLAD-MIHAI şi DANCIU ALEXANDRU-NICOLAE cercetaţi în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-au reţinut următoarele: 

    În dimineaţa zilei de 07.12.2015, în jurul orelor 05.45, inculpaţii au sustras din interiorul barului aflat în bucătărie, aparţinând persoanei vătămate SC P.I.S. SRL cu sediul în mun. Constanţa, str. Caraiman, o casetă metalică ce conţinea suma de 1.400 lei, inculpatul DANCIU ALEXANDRU-NICOLAE fiind fost angajat al persoanei vătămate. 

    Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii