Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COMUNICAT DE PRESĂ - Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa30 Septembrie 2015

ro

30 Sep, 2015 10:42 1241 Marime text
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: 

La data de 29.09.2015, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul ŞERBAN ANDRU-DECENEU cercetat în stare de reţinere sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt calificat.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că în data de 18.09.2015, în jurul orei 15.00, prin efracţie, respectiv prin tăierea sigiliilor de la uşa standului şi scoaterea sistemelor de siguranţă, a sustras de la standul de prezentare aparţinând persoanei vătămate S.C. C.M.F. SRL situat în complexul comercial "Maritimo" din mun. Constanţa, două laptopturi, trei tablete, două telefoane mobile şi un mouse, toate marca "Asus", prejudiciul cauzat fiind în cuantum de aproximativ 30.600 lei, recuperat parţial.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii