Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:23 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COMUNICAT DE PRESĂ - PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA CONSTANŢA I 24 februarie 2015

ro

24 Feb, 2015 16:30 575 Marime text
Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: 

La data de 24.02.2015, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul minor I.M. cercetat în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina acestuia faptul că în data de 19.02.2015, în intervalul orar 13.00 - 15.00, în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, prin forţarea încuietorii portierei dreapta faţă de la autoturismul marca DACIA LOGAN cu nr. de înmatriculare B-132-FAB parcat pe str. Olteniei din mun. Constanţa, în dreptul imobilului cu nr. 1, a sustras succesiv, respectiv în două rânduri, mai multe bunuri (aparat GPS marca MIO, geantă de voiaj, geantă tip laptop care conţinea un laptop marca Fujitsu Siemens, un stick de memorie marca Fabory, documente şi ştampile), cauzându-i persoanei vătămate E. D. un prejudiciu în cuantum de 2500 lei, parţial recuperat.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii