Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ONG-urile intalnesc companiile

ro

05 Aug, 2009 16:26 1050 Marime text

AIESEC Constanta desfasoara primul eveniment din cadrul proiectului Cross, vineri, 7 august, la ora 17:00, in sala Prestige a hotelului Ibis.

Evenimentul, intitulat "Voluntarii de azi, profesionistii de maine ", va reuni membri ai ONG-urilor si ai companiilor constantene, care se vor imparti in grupuri de discutii si vor vorbi despre modul de organizare al unui ONG, despre importanta promovarii, cat si despre valorificarea resurselor umane in cadrul organizatiilor non-profit.

Printre invitati vor fi prezenti: Adrian Munteanu, director Kiss Fm, Senol Asan, director regional retail BCR, Adrian Chiper, manager Amasoft, acestia urmand sa discute cu membrii ONG-urilor pe baza temelor propuse.

Proiectul Cross se afla la prima editie, iar in prezent, au loc cursurile scolii de vara pentru membrii ONG-urilor. In cadrul acesteia, participantii primesc sesiuni de pregatire din partea a 3 stagiari internationali, in domenii de interes precum comunicare, finante, managmentul proiectelor, ei putand aplica notiunile dobandite in activitatile de zi cu zi din cadrul organizatiilor din care fac parte.

AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de studenti, care ofera tinerilor din intreaga lume sansa de a-si descoperi si valorifica potentialul, pentru a crea un impact pozitiv in comunitatea lor.

Pentru mai multe infromatii, contactati Alexandra Manafu, Responsabil Promovare si PR pentru proiectul Cross; telefon: 0729 234 083.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii