Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ONG Mare Nostrum - Invitatie seminar SAP

ro

19 Oct, 2010 23:52 1033 Marime text

Constanţa, 19.10.2010

ONG Mare Nostrum are deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la seminarul, în cadrul căruia vor fi discutate aspectele cuprinse în noul Plan Strategic de Acţiune, adoptat în anul 2009. Seminarul va avea loc, în perioada 26 - 27 octombrie 2010, în sala de conferinţe a Hotelului Ibis, din Constanţa, începând cu ora 11.00.

Evenimentul, care face parte din cadrul Zilei Internaţionale a Mării Negre, este finanţat şi susţinut de Comisia Mării Negre şi se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Ministerului Mediului şi Pădurilor.

În cadrul acestui eveniment vor fi dezbătute aspecte, legate de stadiul implementării Planului strategic de Acţiune, din anul 1996, aspecte referitoare la starea mediului marin şi la importanţa implicării şi conştientizării publicului, cu privire la necesitatea protejării Mării Negre. De asemenea, pe agenda de lucru a seminarului este prevăzută dezbaterea unor teme, prin intermediul cărora se urmăreşte cunoaşterea, în detaliu, a Planului Strategic de Acţiune, pentru Marea Neagră 2009.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai: Ministerului Mediului şi Pădurilor, Prefecturii Constanţa, Consiliului Judeţean Constanţa, Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Constanţa, Gărzii de Mediu, Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare Marină „Grigore Antipa", Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării , OMV Petrom, Prefecturii Tulcea etc.

Rezultatele aşteptate vizează identificarea şi elaborarea unor măsuri concrete, de către autorităţile participante, care să conducă la implementarea SAP, în România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii