Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mare Nostrum vă invită la al doilea târg din cadrul Festivalului Eco Handmade "Think Green" 2012

ro

26 Jul, 2012 21:36 1333 Marime text

Mare Nostrum invită toți constănțenii și turiștii aflați pe litoral la cel de-al doilea târg din cadrul Festivalului Eco Handmade "Think Green 2012". Acesta va avea loc în zilele de sâmbătă și duminică 28 -29 iulie 2012, între orele 10.00 - 18.00, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii (Delfinariu Constanța).

Dintre minunatele surprize pregătite în cadrul Festivalului sunt amintiți delfinii jucăuși, păsările exotice, cangurii, poneii, microrezervația și planetarium-ul ce de-abia așteaptă să fie descoperite, eco-suvenirurile artiștilor handmade constănțeni și savoarea gustului unei cafele preparate la nisip.

Scopul principal al târgurilor eco handmade, pe care Mare Nostrum dorește să îl atingă prin organizarea acestor evenimente, rezidă în ideea apropierii oamenilor de natură: "prin petrecerea unui timp cât mai îndelugat și plăcut într-un mediu natural, oamenii reușesc să conștientizeze cât de vital este pentru noi să avem grijă de mediul înconjurător. Este vorba de atitudinea și responsabilitatea noastră față de ecosistem și respectul față de elementele și resursele naturale care sunt limitate și pe care trebuie să le consumăm rațional."

Primul târg din cadrul festivalului s-a bucurat de prezența a 12 artiști handmade și a peste 200 de vizitatori, constănțeni și turiști care au ales să-și petreacă timpul liber alături de prieteni și de familie într-un cadru natural.

Mare Nostrum are ca partener în acest proiect Complexul Muzeal de Științe ale Naturii (Delfinariu) şi Coffee House Constanţa. Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei/adult, respectiv 5 lei/elevi și studenți, pentru o vizită la târgul handmade și în microrezervație. Prețul unui bilet întreg este de 50 lei/adult, 25 lei/elevi și studenți, și garantează intrarea la programele cu delfini, vizita în sectorul păsărilor exotice, vizita la planetarium și în microrezervație. Copiii sub 5 ani beneficiază de intrare gratuită.

Roxana Gemai

RESPONSABIL PR

ONG MARE NOSTRUM

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii