Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansarea centrului de resurse online a proiectului ALTFEM o campanie pentru schimbarea imaginii femeii in societate

ro

29 Jul, 2011 13:09 1166 Marime text

Bucuresti, 29 iulie 2011

Incepand cu acest weekend, lansarea oficiala a centrului de resurse online www.altfem.ro se va realiza prin 3 sesiuni de informare (hot spot-uri) pe litoralul Marii Negre.

Sesiunile se vor desfasura pe parcursul a 3 weekenduri : 29 - 31 iulie, 5 - 7 august si 12 - 14 august, in proximitatea plajei Mamaia (La Cucaracha), respectiv Neptun (Terasa Momo), intre orele 13.00 si 20.00.

Centrul de resurse online va realiza o agregare de informatii relevante pentru pentru toate publicurile tinta, cu rol de informare, invatare si diseminare a conceptului de egalitate de gen. Portalul va fi updatat constant cu informatii de ultima ora privind proiectul si problematica acestuia si va facilita comunicarea intre actorii interesati. In plus, utilizatorii pot beneficia de suportul unui psiholog, care va raspunde la intrebarile legate de problematica de gen si va da sfaturi referitoare la modalitatile de actiune pentru fiecare caz in parte.

Proiectul ALTFEM - o campanie pentru schimbarea imaginii femeii în societate, este dezvoltat de catre un parteneriat format din TBWA\Bucuresti, Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) si ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei (AMP).

Proiectul isi propune imbunatatirea perceptiei asupra rolului profesional si social al femeii si cresterea gradului de constientizare a expertilor si operatorilor mass media, a partenerilor sociali, a organizatiilor societatii civile, a autoritatilor publice din domeniul muncii si audiovizualului si a femeilor, in general asupra problematicii egalitatii de sanse pe piata muncii.

Cofinantat prin Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial - Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, proiectul strategic va avea o durata de 24 de luni si se înscrie în axa 6, "Promovarea incluziunii sociale", avand ca domeniu major de interventie "Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii".

Informatii despre partenerii din cadrul proiectului:

TBWA\Bucuresti este biroul local al retelei multinationale TBWA\, una dintre cele mai renumite si puternice companii de comunicare la nivel global, prezenta în peste 40 de tari. TBWA\ asigura servicii integrate de comunicare, de la strategie, creatie si productie, la PR si evenimente speciale pentru clienti precum McDonald's, Mars, Michelin, Henkel, Beko sau Adidas. Agentia TBWA\Bucuresti a participat la diverse programe si campanii media pe teme de educatie, asistenta si integrare sociala.

Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) este o organizatie neguvernamentala care, de aproape 10 ani, propune solutii pentru imbunatatirea calitatii vietii, prin integrarea egalitatii de sanse intre femei si barbati in domeniile economic, politic si social si prin promovarea egalitatii de gen.

ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei (AMP) este o organizatie de drepturile omului specializata in drepturile mass media, anti-discriminare, buna-guvernare, comunicare si cercetare in domeniul mass-media.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii