Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - 16.05.2010

ro

16 May, 2010 22:49 5033 Marime text

img_1010.jpg Muftiatul Cultului Musulman din Romania in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a organizat in data de 15.05.2010 la Colegiul National "Kemal Ataturk"din Medgidia,Olimpiada de Religie Islamica, faza judeteana. La aceasta faza s-au inscris un numar de 70 elevi din unitatile de invatamant,clasele IV-VIII,din municipiul si judetul Constanta si au participat 49,21 dintre ei obtinand premii si mentiuni.

Premiul I a fost obtinut de elevii Akdag Kader ,cl.IV,Amet Ebru cl.VI,Hisir Yasin cl.VII de la Colegiul Ataturk,Ali Selciuc cl.V de la sc.gen.nr.3 Mangalia si Cadar Sevda cl.VII de la sc.Constantin Brancusi.Premiul II a fost obtinut de elevii Arducluoglu Oyku cl.IV,Cherim Elif cl.VIII de la Colegiul Ataturk si Gul Memet Fatih cl.V de la sc.Constantin Brancusi.Premiul III a fost obtinut de elevii Salim Onur cl.IV de la sc.gen. Castelu,Iusein Murat cl.V de la sc.M.Dragomirescu,Molacai Berna cl.VII de la sc.Constantin Brancusi si Komurcu Seda cl.VIII de la Colegiul Ataturk.Mentiunile au fost obtinute de urmatorii elevi Iusein Geansel cl.IV,Sercan Melisa Aleyna cl.IV,Memet Selgean cl.VII,Ali Isa cl.VIII si Memet Bulent cl.VIII de la Colegiul Ataturk,Ali Selciuc si Ali Erkal cl.Vde la sc.M.Sadoveanu,Seitomer Denisa cl.VI si Cocii Inge cl.VII de la sc.Constantin Brancusi.

La festivitatea de premiere au fost prezenti Muftiul Iusuf Muurat-Seful Cultului Musulman din Romania,d-na Elena Buhaiev,inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta precum si E.S. Fusun Aramaz,Consulul general al Republicii Turcia la Constanta,care a oferit premii si diplome elevilor si cadrelor didactice care i-au pregatit pentru olimpiada.

Secretar eparhial,
Memis Octai

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii