Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MANDINGA - SHOW IN PREMIERA LA TUBORG GREEN FEST

ro

03 Sep, 2009 18:00 1275 Marime text

mandinga_presa.jpgPentru că sunt obişnuiţi să performeze la evenimente importante, pentru că fiecare apariţie live le aduce şi mai mulţi fani, Mandinga au fost invitaţi să ia parte la festivalul Tuborg Green Fest în data de 6 septembrie 2009.

Tuborg Green Fest este cu siguranţă unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale acestui sezon şi este deja cunoscut faptul că în weekendul 4-6 septembrie, în Parcul Izvor din capitală vor avea loc concerte cu adevărat valoroase.

" Tuborg Green Fest înseamnă muzică bună şi noi am fost invitaţi. O să fie o nebunie de concert pe care îl pregătim de ceva vreme în studio. Ne motivează foarte mult să cântăm cu aşa nume mari. Ne-am dori sa fie cât mai multe evenimente de acest gen în România, unde publicul să poată compara şi descoperi muzica de afară şi pe cea autohtonă. Să o înţeleagă şi să o evalueze. " mărturisesc membrii trupei.

Guano Apes, Chicane, The Crystal Method, Sensor, Vama Veche, Ştefan Bănică Jr sunt cei care vor "rupe scena" în primul weekend din septembrie, la Tuborg Green Fest.

Mandinga va performa cum îi place ei cel mai mult: cu public, live şi un show complet. Băieţii vor pune accent în acest concert şi pe partea vizuală a momentului lor, deci vor fi multe premiere în acea seară.

"Noi ştim că show-ul nostru este unul foarte bine legat şi apreciat nu numai la noi în ţară (dovada o fac numeroasele invitaţii primite de trupă în străinătate), aşa că abia aşteptăm să vedem reacţia publicului." declară Ella

Mandinga va pune în scenă foarte multe surprize în seara de 6 septembrie şi îşi aşteaptă toţi fanii să le fie alături pentru a se bucura de spectacol!

Trupa şi-a adăugat la "inventarul" din acea seară o serie de instrumente pe care le vor folosi în intro-ul concertului.

Va fi un show total cu lumini, recuzită, un moment special oferit de cele două dansatoare ale trupei, solouri inedite şi ...un live "ca la carte".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii