Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert extraordinar MARIUS MIHALACHE BAND in club Phoenix

ro

10 May, 2013 10:30 2637 Marime text

Concert extraordinar MARIUS MIHALACHE BAND in club Phoenix

 
Afis-Marius-Mihalache-WEBMarius Mihalache este muzicianul care a reusit sa dea unui  instrument traditional balcanic (tambalul) valente, subtilitati si rezonante incredibile, rivalizand cu sonoritatile specifice muzicii clasice si jazzului. Impreuna cu bandul sau, Marius mihalache va sustine un concert unic la Constanta pe 16 mai ora 21.00 in Club Phoenix.
Componenta trupei:
Marius Mihalache – tambal
Arabela Nicolau – voce
Mandela Gajol – flaut
Nicu Baran – chitara bass
Dragos Mihu- tobe
Pretul unui bilet este 30 de lei. Rezervari la 0766400181.
Despre Marius Mihalache:
Castigator a numeroase premii pentru virtuozitate interpretativa inca din copilarie, interpretul a participat la  concerte la Scala din Milano, Rai Uno TV s.a. si a fost invitat sa cante in deschiderea concertelor unor interpreti faimosi precum Nina Simone, Gloria Gainor, Chick Corea.
Concertele sale in Italia, Germania, Belgia, Olanda, Spania, Turcia, precum si numeroasele aparitii in concerte live, la televiziune si radio in Romania, l-au transformat intr-un virtuos al unei noi formule de etno-pop-rock (combinatie de tambal, percutie si chitara bass).
Interpret, compozitor si aranjor al propriilor interpretari, Marius Mihalache antreneaza si alti muzicieni valorosi (Teodora Enache, Lucian Maxim s.a.), realizand interpretari etno-jazz remarcabile si originale ale folclorului romanesc.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii