Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ca$$a Loco a lansat “O zi perfecta”.

ro

11 Nov, 2009 19:29 1245 Marime text

BUCURESTI, 11 Noiembrie - Ca$$a Loco a lansat "O zi perfecta". Noul single al trupei reprezinta un manifest in favoarea exercitarii responsabile a dreptului la vot, fiind imnul site-ului www.alegeri.tv. Piesa poate fi descarcata gratuit de pe site-ul dedicat, www.oziperfecta.ro .

Noua piesa-manifest a trupei Ca$$a Loco a fost lansata intr-un dublu context: instabilitatea climatului social politic actual si implinirea a 10 ani de activitate a trupei.

"Asa cum ne-am obisnuit fanii in cei 10 ani de activitate, lansam o noua piesa sub forma unei radiografii sociale si politice. Piesa nu este colorata politic, mesajul este un indemn in directia asumarii responsabilitatii individuale pentru ziua de maine. O vrem perfecta? Atunci trebuie sa trecem la actiune!" a spus Cosmin Tudoran.

"O zi perfecta" beneficiaza de un videoclip-colaj, in regia lui Bogdan Muresan. Videoclipul poate fi vizionat pe site-ul dedicat piesei, www.oziperfecta.ro, realizat in
colaborare cu Zitec. Ca$$a Loco inseamna Bogdan Muresan, Cosmin Tudoran si Leonard Muha. In cei 10 ani de activitate pe piata muzicala romaneasca, trupa a lansat o serie intreaga de single-uri de succes printre care Fat Frumos, Vand Fan, Sorel, Ce bine imi pare ca ai luat teapa, Cine are noroc are. Ca$$a Loco este de asemenea singura trupa care a ocupat topurile muzicale romanesti, peferand mesajele cu caracter social si politic in locul celor de dragoste.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii