Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Mediului - "Nu-ti lasa gunoiul sa inoate!"

ro

05 Aug, 2011 23:04 1451 Marime text

Centrul de Excelenţă pentru Dezvoltare Durabilă (CEDD) şi Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral sub Înaltul Patronaj al Ministerului Mediului şi Pădurilor a demarat proiectul "Nu-ţi lăsa gunoiul să înoate!"

Proiectul presupune plasarea de-a lungul litoralului românesc de panouri cu mesaje şi imagini de conştientizare a populaţiei asupra efectului pe care îl au deşeurile aruncate necorespunzator pe plajă sau în mare. Vor fi montate peste 100 de panouri pentru a îndemna turiştii şi localnicii să nu mai arunce resturi menajere pe plajele litoralului românesc.

Am ales această modalitate de abordare a problematicii deşeurilor în încercarea de a determina, convinge şi implica cetăţenii să ia parte la soluţionarea acestei situaţii şi Menţinerea României Curate.

Purtatorul de cuvant al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral (ABADL), Catalin Anton, a precizat ca prin implicarea Ministerului Mediului şi Pădurilor şi a Centrul de Excelenţă pentru Dezvoltare Durabilă, reprezentanţii ABADL au montat pe plajele litoralului românesc peste 100 de panouri de conştientizare şi sensibilizare a turiştilor privind aruncarea deşeurilor pe plajă.

Proiect sustinut de: Heineken România şi Environ

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii