Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi 22.04.pe plaja 3 Papuci - Faleza Nord Actiune de voluntariat cu 800 de elevi

ro

22 Apr, 2010 18:33 3352 Marime text

buc-corint-8-martie.jpgVa facem cunoscut ca intre 22-25 aprilie, scolile si liceele care fac parte din Proiectul national ECOWATCH SCHOOL GUARD coordonat de Mares Crina si Paula Comsa, vor demara o actiune de curatire a taluzului plajei de pe Faleza Nord , in vecinatatea strazii Oleg Danovski , zona care strica peisajul plajei datorita gunoiului aruncat de cetateni si vegetatiei uscate si salbatice.Deasemeni plantam 1000 de salcami care sa intareasca malul si sa confere un peisaj atragator . Actiunea este menita sa sarbatoreasca ZIUA MONDIALA A PAMANTULUI - 40 de ani de la prima aniversare si se inscrie in SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARIATULUI .

Vineri, participa alaturi de elevi si organizatiile de voluntari CENTRAS , 10 tineri privati de libertate de la Penitenciarul Poarta Alba , insotiti de Subinspector Paul Lungu de la Serviciul Asistenţă Psihosocială, parinti si speram si populatia din vecinatate, elevii din Programul a Doua Sansa de la Scoala " N.Iorga" Constanta.

Pana in prezent s-au inscris 39 de unitati scolare cu 1250 de elevi.

Sambata, la sediul Scolii Dan Barbilian ,incepand cu ora 9, elevii din scoli generale si licee si cadrele didactice, alaturi de partenerii din Primarie, d-na Merla Ani , Bardasu Viorica Garda de mediu- Calatoiu Zoe, A.P.M., , de conf. dr. Moise Adina de la Universitatea OVIDIUS din Constanta, inspectori scolari vor prezenta in cadrul Simpozionului national din cadrul proiectului ECOWATCH SCHOOL GUARD, referate, eseuri, filme, desene, postere, care vor fi premiate

Actiunea este aprobata de GM, APM,DADL,ISJ,Primaria Constanta

Avem aprobarea interventiei in acest spatiu si de monitorizare a plajei pe timp de vara , cu elevi si voluntari pentru asigurarea curateniei plajei si amplasarea unui banner cu numele proiectului :

PLAJA TINERETULUI, AMENAJATA MONITORIZATA DE ECOWATCH SCHOOL GUARD

PARTENERI: D.A.D.L, ECOWATCH,APM, AGM,PRIMARIA CONSTANTA

Ca partener al acestei actiuni este ONG ECOWATCH care ne va sprijini cu organizarea grupurilor de elevi si sponsorizarea cu o parte din materialele consumabile necesare bunei desfasurari a activitatii.

Sprijinul cel mai valoros este dat de Primaria Constanta-Serviciul Spatii verzi care ne-a pus la dispozitie unelte si material saditor, pungi, saci de colectare.

DIRECTOR, Coordonator ,

prof. MONICA ASTĂLUŞ Crina Mares

tel.0742522082
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii