Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

5 IUNIE 2015 – ZIUA MONDIALĂ A MEDIULUI

ro

28 May, 2015 10:36 3229 Marime text
Celebrarea Zilei Mondiale a Mediului are loc în fiecare an pe data de 5 iunie și oferă ocazia de a readuce în atenția publicului unele reflecții asupra protecției mediului înconjurător, fenomen care în ultimii ani a devenit una din prioritățile la nivel mondial. Aniversarea acestei zile a fost stabilită în anul 1972 în cadrul Adunării Generale a Națiunilor Unite, cu scopul de a marca deschiderea Conferinței de la Stockholm asupra mediului.
Sloganul de anul acesta este „7 miliarde de vise. O singura planetă. Consumă cu grijă”.
            Agenția pentru Protecția Mediului Constanța organizează în perioada 02-05 iunie 2015 o serie de manifestări cu ocazia sărbătoririi Zilei Mondiale a Mediului. Dintre acestea amintim:
În perioada 02-05.06.2015 în incinta Palatului Copiilor Constanța va avea loc expoziția de pictură cu tema “Pictăm, visând la Planeta Pământ”, organizată cu copiii de la Cercul de Pictură. Cele mai reușite lucrări vor fi premiate în data de 05.06.2015.
În data de 05.06.2015 va avea loc concursul de desene pe asfalt „Vise pe asfalt” care se va desfășura în curtea Palatului Copiilor Constanța cu copiii clasei a III-a B de la Școala Gimnazială nr.7 Remus Opreanu Constanța.
După premierea copiilor, se va organiza un marș cu pancarte cu mesaje referitoare la protecția mediului în Parcul Tăbăcărie.
Evenimentele desfășurate cu ocazia acestui eveniment au fost organizate în parteneriat cu Palatul Copiilor Constanța și Școala Gimnazială nr.7 Constanța.
 
DIRECTOR EXECUTIV,
LAVINIA MONICA ZAHARIA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii