Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanţii Ministerului Fondurilor Europene au întâmpinat studenţii selectaţi pentru a efectua stagii de practică

ro

25 Jul, 2014 13:48 1227 Marime text
Ministrul Eugen Teodorovici şi alţi oficiali ai Ministerului Fondurilor Europene (MFE) s-au întâlnit ieri, 24 iulie a.c., cu studenţii selectaţi în cadrul Programului de internship organizat de Guvernul României pentru a efectua stagii de practică la MFE.
 
“România are nevoie de rebeli în sensul bun al cuvântului: de oameni cu viziuni noi, revoluţionare, care să fie dispuşi să lupte pentru a schimba societatea. De obicei tinerii au aceste calităţi şi din acest motiv eu mizez întotdeauna pe contribuţia pe care o pot avea tinerii în dezvoltarea societăţii şi a ţării noastre. Dragi tineri, veţi întâlni tot felul de oameni care vor încerca să vă taie din elan, să încerce să vă educe conform modelelor pe care le cunosc. Sfatul meu este să treceţi totul prin “filtrul” raţiunii voastre”, le-a spus ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, tinerilor stagiari.
 
Tinerii selectaţi vor efectua stagii de practică în direcţiile şi departamentele MFE timp de două luni.
 
 
NOTĂ:
 
Guvernul României a organizat Programul de internship organizat în premieră anul trecut. În ediția din acest an, programul a fost extins la nivelul tuturor ministerelor și departamentelor reprezentate în Guvern.
 
În cursul celor două luni, peste 160 de tineri vor avea posibilitatea să activeze în administrația centrală, aplicând cunoștințele dobândite în cursul programelor academice și având posibilitatea de a contribui cu propuneri în vederea îmbunătățirii actului de guvernare.
 
Organizarea programului este prevăzută atât în Programul de Guvernare 2013 - 2016, cât și în Programul de Acțiuni aprobat de Parlament în data de 11 martie 2014.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii