Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANI, sesizată cu un presupus caz de incompatibitate la vârful Ministerului Fondurilor Europene

ro

05 Aug, 2020 16:09 1289 Marime text
 
  • Liliana Anghel a fost numită prin decizie a prim-ministrului Ludovic Orban, pe 11 decembrie 2019, în funcția de secretar general al Ministerului Fondurilor Europene. 

Agenția Națională de Integritate a fost sesizată cu un caz de incompatibitate la vârful Ministerului Fondurilor Europene, au precizat surse politice pentru STIRIPESURSE.RO. Mai exact, este vorba despre secretarul general al ministerului, care a ocupat, timp de aproape trei luni, atât funcția publică. cât și funcția de administrator al unei societăți comerciale care activează în același domeniu.

Liliana Anghel a fost numită prin decizie a prim-ministrului Ludovic Orban, pe 11 decembrie 2019, în funcția de secretar general al Ministerului Fondurilor Europene. Pe lângă activitățile curente ale unui secretar general, prin ordin de ministru i s-a delegat coordonarea următoarelor structuri: Direcția Generală asistență tehnică programe europene, Direcția generală programe europene competitivitate, Direcția generală achiziții publice, Direcția Cooperare europeană și internațională, Direcția coordonare SMIS și IT, Serviciul Unitatea de control financiar preventiv propriu, potrivit stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii