Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MCSI a lansat apelul de proiecte pentru CNAS

ro

21 Sep, 2010 19:23 1095 Marime text
Bucureşti, 21 sepembrie, 2010. Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI), prin Organismul Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale (OIPSI), anunţă lansarea apelului de proiecte pentru operaţiunea 3.2.4 - "Susţinerea implementării de soluţii de e-sănătate şi asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar", la nivel central, al cărei beneficiar eligibil este Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Suma totală alocată acestui apel de proiecte este de 171.700.000 lei. Valoarea maximă a finanţării nerambursabile acordate este de171.700.000 lei, iar cea minimă de 1.000.000 lei. Rata de cofinanţare este de 100%.

În cadrul acestei operaţiuni vor fi finanţate proiecte care conţin următoarele componente:

Realizarea fişei electronice a pacientului;

Implementarea prescripţiei electronice.

Ghidul solicitantului pentru acest apel este publicat în variantă finală, pe site-ul www.fonduri.mcsi.ro, secţiunea Ghidurile Solicitantului, subsecțiunea Apeluri deschise. Acesta detaliază criteriile specifice care trebuie îndeplinite de către beneficiarii eligibili, regulile de finanţare, circuitul proiectului, modalitatea de selecţie a proiectelor, procesul de contractare şi implementare, precum şi drepturile şi obligaţiile beneficiarilor.

Înregistrarea propunerilor de proiect se realizează online, la adresa: www.fonduri.mcsi.ro, în mod continuu, procesul încheindu-se pe data de 11 octombrie 2010, ora 17.00.

Operaţiunea 3.2.4 - "Susţinerea implementării de soluţii de e-sănătate şi asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar" - este inclusă în Domeniul Major de Intervenţie 2 „Dezvoltarea şi creşterea eficienţei serviciilor publice electronice", Axa III „Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public", din Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice (POS CCE).

Obiectivul specific al acestei operaţiuni este de a pune la dispoziţie serviciile administrative prin mijloace electronice, respectiv de a crea beneficii atât pentru utilizatori (cetăţeni şi mediul de afaceri), cât şi pentru administraţia publică.

OIPSI este organizat la nivel de direcţie generală, în cadrul MCSI, având ca scop gestionarea proiectelor finanţate din Fonduri Structurale în domeniul IT&C prin implementarea operaţiunilor Axei III din Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice.

Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI) este instituția care are rolul de a realiza politica Guvernului în sectoarele comunicațiilor electronice și audiovizuale, serviciilor poștale, tehnologiei informației și în domeniul serviciilor societății informaționale și ale societății bazate pe cunoaștere din România. Pentru mai multe detalii despre activitatea MCSI vizitați www.mcsi.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii