Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele mai mici preturi pentru Internet de bandã largã din istoria Romtelecom

ro

28 Jun, 2010 19:41 933 Marime text

Romtelecom

Începând de astăzi, Romtelecom reduce preţurile pentru serviciile de broadband la nivel naţional, cu procente cuprinse între 17 şi 29% (faţă de preţurile promoţionale anterioare), în paralel cu simplificarea ofertei de Internet pentru a-i ajuta pe clienţii săi persoane fizice să aleagă mai repede şi cat mai bine pentru a se bucura de cea mai placuta experienţă. De acum, vor fi disponibile trei preţuri unice pentru internetul fix de bandă largă: 2,9, 4,4 sau 5,9 euro/lună (TVA exclus).

Romtelecom unifică şi simplifică portofoliul său de servicii de Internet broadband pentru toţi clienţii rezidenţiali, atât pentru cei noi cât şi pentru cei existenţi, încercând astfel să vină în sprijinul acestora în această perioadă economică dificilă.

Abonamentul Clicknet Surf, care oferă viteze de download de până la 2Mbps, va costa 2,9 euro/lună (fără TVA). Clicknet Play va avea acum un tarif unic de 4,4 euro/lună (fără TVA) şi va asigura viteze de download de până la 50 Mbps, în timp ce Clicknet Power va fi disponibil la un preţ unic de 5,9 euro/lună (fără TVA) şi va asigura viteze de până la 100 Mbps, în funcţie de condiţiile tehnice disponibile.

Scăderea tarifelor a devenit posibilă ca urmare a deciziei Romtelecom de a prelua cheltuielile care apăreau în unele cazuri legate de furnizarea serviciilor în anumite zone şi de a le oferi clienţilor săi cele mai mici preţuri posibile.

"Ne ţinem promisiunile legate de strategia Clientul pe locul 1. Astăzi, acest lucru se traduce prin păstrarea aceleiaşi calităţi, cu preţuri mai mici. Internetul de bandă largă este mult mai accesibil acum pentru toţi clienţii noştri şi sperăm ca acest lucru să fie de ajutor pentru bugetul unei familii, mai ales acum, în contextul crizei economice" , a declarat Yorgos Ioannidis, Director General Romtelecom.

Fiecare nou client va primi gratuit un router Wi-Fi, care răspunde nevoii de mobilitate a clienţilor şi asigură o experienţă completă cu Internetul de bandă largă. Routerul se acordă la contractarea oricărui tip de abonament de internet broadband, pentru o perioadă de doi sau trei ani.

În plus, pentru cei care utilizează atât servicii de internet, cât şi de voce, se aplică o reducere de 35% faţă de preţurile de listă pentru 5 tipuri diferite de abonament de voce fixă. Astfel, abonamentele de voce vor avea, după reducere, preţuri între 4.5 euro/lună si 8.8 euro/lună, fără TVA. Abonamentele includ sute sau chiar mii de minute în reţelele Romtelecom şi Cosmote şi până la sute de minute către alte destinaţii mobile şi internaţionale, fiind alegerea perfectă pentru o familie.

Facem toate eforturile posibile pentru a defini cele mai bune oferte şi beneficii prin care putem să îi sprijinim pe clienţii noştri în această perioadă economică dificilă, a cărei presiune este resimţită de noi toţi. De mai mult de trei ani, compania luptă pentru a-şi îmbunătăţi eficienţa şi structura de costuri, iar beneficiile le împărtăşim şi cu clienţii noştri", a adăugat Yorgos Ioannidis, Director general Romtelecom.

Informaţii suplimentare:

Actuala ofertă de broadband fix, pe scurt:

 

Abonament

ADSL

Viteză Download

VDSL

Viteză Download

Fiber (FTTx)

Viteză Download

Preţ Euro, fără TVA

Clicknet Surf

2 Mbps

2 Mbps

2 Mbps

€ 2,9

Clicknet Play

4-6 Mbps

20 Mbps

50 Mbps

€ 4,4

Clicknet Power

8-20 Mbps

30 Mbps

100 Mbps

€ 5,9

* Se aloca viteza maxima disponibila pentru fiecare abonament, in functie de capacitatea liniei; viteza poate varia în funcţie de adresa la care se furnizeaza serviciul.

Oferta de voce sumarizată*:

 

Abonament

Reducere 35% fără TVA

Beneficii

Voce Oriunde 4000+

€ 8,8

  • 4000 de minute către orice destinaţie fixă naţională şi către reţeaua mobilă Cosmote, oricând

 400 de minute către orice destinaţie naţională (fix & mobil) şi internaţională: UE (fix), SUA and Canada (fix şi mobil), oricând

  • Apeluri nelimitate către Romtelecom şi Cosmote, oricând

Voce Oriunde 2000+

€ 7,1

  • 2000 de minute către orice destinaţie fixă naţională şi către reţeaua mobilă Cosmote, în afara orelor de vârf
  • 200 de minute către orice destinaţie naţională (fix & mobil)si internaţională: UE (fix), SUA şi Canada (fix şi mobil), oricând
  • Apeluri nelimitate către Romtelecom şi Cosmote, în afara orelor de vârf

Voce Fix Nelimitat

€ 7,3

  • Minute nelimitate către orice destinaţie fixă naţională şi către reţeaua mobilă Cosmote, oricând

Voce Fix 1000+

€ 5,1

  • 1000 de minute către orice destinaţie fixă naţională şi către reţeaua mobilă Cosmote, în afara orelor de vârf
  • 100 de minute către orice destinaţie fixă naţională şi către reţeaua mobilă Cosmote, oricând
  • Minute nelimitate către Romtelecom şiCosmote, în afara orelor de vârf

Voce Fix 100

€ 4,5

  • 100 de minute către orice destinaţie fixă naţională şi către reţeaua mobilă Cosmote, oricând

* Oferta este disponibilă pentru clienţii noi, precum şi pentru cei mai multi dintre clienţii existenţi care au pachete cu servicii de voce şi internet. Reducerea de 35% este de asemenea oferită noilor clienţi de CDMA, care achiziţionează voce fixă şi Internet mobil.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii