Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanța II - 18.02.2016

ro

18 Feb, 2016 13:12 1224 Marime text
    Bănuiţi de comiterea a patru furturi, idetificaţi de către poliţişti
 
          Urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii din Medgidia, în cazul reclamaţiei de furt a unui autoturism, de pe raza localităţii au fost identificaţi şi depistaţi G. A., în vârstă de 20 de ani, M. D. D., de 17 ani, A. A. I., de 18 ani si A. A.C., de 14 ani, bănuiţi de comiterea faptei.
Continuând cercetările, oamenii legii au stabilit că aceştia, în nopţile de 09/10 respectiv 10/11.02.2016, ar mai fi sustras două autoturisme, acestea fiind recuperate de către poliţişti şi predate părţilor vătămate.
Totodată, în noaptea de 11/12.02.2016 aceştia ar fi sustras plăcuţele de înmatriculare de la un autoturism parcat în oraş Murfatlar, montându-le pe autoturismul pe care l-au sustras în aceeaşi noapte din municipiul Medgidia, acestea fiind de asemenea, recuperate.
          G. A. şi M.D.D. sunt cercetaţi în stare de reţinere urmând ca în ziua de 18.02.2016 să fie prezentaţi Judecătoriei Medgidia cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de  furt claificat, furt calificat în scop de folosinţă, conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi cu numere de înmatriculare false.
     Valoarea totală a prejudiciului este de 14.550 lei care a fost recuperat în proporţie de 90 % şi restituit persoanelor vătămate.
   
    Bănuit de comiterea unui furt, identificat de către poliţişti
 
          La  data  de 17.02.2016, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Rurale Cogealac, Postul de Poliţie Fântânele, l-au idetificat pe P.L., în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea unui furt.
          Acesta, în noaptea de 16/17.02.2016, ar fi sustras un  cal dintr-o gospodărie. Calul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.
          Cercetările  sunt  continuate  sub  aspectul  savârşirii infracţiunii de  furt.
 
           Bănuiţi de comiterea unei tâlhării, identificaţi şi reţinuţi de către poliţişti
 
          Urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, privind tâlhăria comisă asupra unui bărbat, de către persoane necunoscute, la data de 16/17.02.2016, în zona Tomis III, au fost idetificaţi N.V, N.L.F, în vârstă de 13 ani, I.L. în vârstă de 16 ani şi G.D. în vârstă de 16 ani, bănuiţi de comiterea faptei.
          Aceştia, în noaptea de16/17.02.2016, ar fi acostat un bărbat în vârstă de 40 de ani şi prin ameninţarea cu acte de violenţă l-ar fi deposedat de un ceas şi o lanternă.
          Faţă de trei dintre aceştia s-a dipus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea dispunerii măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.
          Cercetările continuă de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
 
       Prins în flagrant de către poliţişti
 
       La data de 17.02.2016, ora 17.30, poliţiştii din cadrul Sectiei 2, l-au prins în flagrant pe   A.I., în vârstă de 54 de ani, din Constanţa, care oferea spre vânzare 10 pachete cu ţigarete, nefiscalizate, care provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.
       Cercetările continuă de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Constanţa
    
      Bănuiţi de comiterea unui furt de arbori, identificaţi de către poliţişti
 
      Urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Cernavodă, privind  tăierea şi  sustragerea a 55 arbori, specia salcâm, dintr-o parcelă de pădure, aflată la periferia oraşului Cernavodă, poliţiştii i-au identificat pe C. V. în vârstă de 46 de ani, O.I. în vârstă de 37 ani şi O.G.F.,  în vârstă de 28 de ani, toţi din oraşul Cernavodă, bănuiţi de comiterea faptei.
     Arborii au fost recuperaţi şi predaţi Ocolului Silvic Cernavodă, în cauză fiind întocmit dosar penal.

          Activitatea rutieră
 
          La data de18.02.2016, ora 00.45, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Rurale Medgidia, Postul de Poliţie Tortoman, l-au depistat pe M.C., în vârstă de 39 de ani, care a condus un autoturism pe raza localităţii aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
          La data de 17.02.2016, ora 05.00, poliţişti din cadrul poliţiei oraş Negru Vodă, l-au depistat pe A.E., în vârstă de 42 de ani, din localitate, care a condus pe DN 38 un autoturism, având numerele de înmatriculare expirate.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii