Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii constănţeni vigilenţi pe litoral

ro

26 Jul, 2014 14:18 1538 Marime text
      În data de 26 iulie a.c., în jurul orei 04.45, un echipaj de jandarmi, care acţiona în sistem integrat pe plaja din localitatea Vama Veche, a observat un grup de trei persoane    aşezându-se lângă un turist care dormea pe un şezlong. După câteva momente, una dintre cele trei persoane s-a aplecat asupra turistului şi i-a luat telefonul mobil, pe care acesta îl ţinea în mână.
     În timp ce se pregăteau să plece cu telefonul,  au fost interceptaţi de către jandarmi care au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii persoanelor. Ulterior, s-au întocmit actele procedurale conform Codului de Procedură Penală.
     Cei trei, S.Ş. în vârstă de 24 ani, M.S. în vîrstă de 47 ani şi M.Z. în vârstă de 24 ani, din Constanţa, au fost predaţi către lucrătorii Secţiei 3 Poliţie Rurală Mangalia pentru continuarea cercetărilor.
    Păgubitul le-a mulţumit jandarmilor şi a promis că va acorda o atenţie mai mare bunurilor personale.
    În timp ce se deplasau spre sediul Poliţiei, jandarmii au mai găsit pe plajă un portofel,  în interiorul căruia se aflau documente (permis conducere, carduri bancare, legitimaţie student).  Portofelul şi documentele au fost predate lucrătorilor de poliţie.
     Jandarmii constănţeni recomandă tuturor cetăţenilor să solicite sprijinul prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112.  Deasemenea, aceştia pot sesiza cea mai apropiată patrulă atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau când sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii