Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Prahova Buletin informativ - 21.09.2021

ro

21 Sep, 2021 09:41 677 Marime text
 
NR. 96 din 21 septembrie 2021

BULETIN INFORMATIV
 
În perioada 20 – 21 septembrie, pompierii din județul Prahova au acționat pentru gestionarea unui număr de 33 misiuni, din care 10 au fost intervenții în situații de urgență, 22 urgențe medicale și o misiune de îndrumare și control. Echipajele de salvatori au acționat pentru stingerea unui incendiu, precum și în alte 9 intervenții în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocare persoane din locuințe, salvare animale etc.
22 de persoane au avut nevoie de asistență medicală de urgență din partea paramedicilor SMURD. Totodată, pompierii prahoveni au asigurat măsurile specifice la 5 accidente rutiere, în urma cărora 4 persoane au fost transportate de urgență la spital.
 
O locuință din localitatea Ariceștii Rahtivani a fost cuprinsă de flăcări luni, în jurul orei 10:57. La fața locului au fost mobilizate operativ două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.
La sosirea echipajelor de pompieri la locul intervenției, incendiul se manifesta în podul locuinței, cuprinzând materiale combustibile depozitate și astereala construcției pe o suprafață de aproximativ 100 mp, cu posibilități de propagare la întreaga locuință.
Incendiul a izbuncit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric, respectiv un cablu electric defect neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată ca urmare a unei acțiuni mecanice ori fizice.
                                                                                       Compartimentul Informare și Relații Publice
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii