Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Giurgiu Comunicat de presă-17.02.2022

ro

17 Feb, 2022 15:35 836 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ
Nr. 43 din 17.02.2022

 
 

Pompierii, salvatorii celor care au nevoie de sânge

Pompierii participă, în perioada 17-28 februarie a.c., la o nouă campanie de donare de sânge. Aceștia au răspuns apelului lansat de Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu, care și-a propus stabilirea unui calendar al donării programate, astfel încât, în fiecare zi, să existe persoane care să doneze sânge, iar activitatea să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Acțiunile au ca scop ajutorarea celor care se confruntă cu probleme de sănătate și au nevoie de transfuzii sanguine.
La activități vor participa și pompieri care sunt donatori voluntari încă din anul 2009 și care au dorit să ajute în special acum, în apropierea sărbătoririi Zilei Protecției Civile din România.
          Campania se va deafășura până la sfârșitul lunii, dar acțiunile de donare vor continua pe tot parcursul anului, având în vedere faptul că sunt și pompieri care donează în mod regulat și trebuie să respecte intervalul minim între donări.
Ținând cont de faptul că în fiecare zi sunt persoane care au nevoie de sânge pentru intervenții chirurgicale, pompierii au dorit ca prin gestul lor umanitar să determine și alți giurgiuveni să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că o picătură de sânge poate salva viaţa unui om.
 
Compartimentul Informare și Relații Publice
 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii