Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Reținut pentru furt calificat

ro

22 Feb, 2023 11:38 513 Marime text
Nr. 30 din 22 Februarie 2023
 
BULETIN INFORMATIV 22 FEBRUARIE 2023
 
REȚINUT PENTRU FURT CALIFICAT COMIS ÎN DUDEȘTII VECHI
 
La data de 21.02.2023, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Sânnicolau Mare au reținut un bărbat în vârstă de 43 de ani bănuit de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
În fapt, la data de 20.02.2023, în jurul orei 14:15, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Sânnicolau Mare, au fost sesizați de o femeie în vârstă de 26 de ani, din localitatea Dudeștii Vechi, din județul Timiș, cu privire la faptul că în cursul nopții, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa, de unde ar fi sustras mai multe ceasuri și bijuterii, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei.
 
În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de 21.02.2023, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Sânnicolau Mare au identificat în localitatea Dudeștii Vechi un bărbat în vârstă de 43 de ani bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri
 
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
 
În baza probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.
 
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.
 
  •  
 
IMOBILIZAT DE CETĂȚENI,  REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU 24 H
 
 
La data de 21.02.2023, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au reținut un bărbat în vârstă de 23 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.
 
În fapt, la data de 21.02.2023, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 de o femeie în vârstă de 76 de ani cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 10:45, în timp ce se deplasa pe strada Renașterii din Timișoara, un bărbat necunoscut i-ar fi smuls plasa pe care o ținea în mână, care conținea un portofel cu acte personale și suma de 200 de lei, ulterior, acesta fiind imobilizat de alți doi bărbați care se aflau în apropiere.
 
Bărbatul în vârstă de 23 de ani, bănuit de comiterea faptei, a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.
 
În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.
 
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.
 
Spiritul civic nu a pierit în rândul timișorenilor. Apreciem gestul celor doi bărbați.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii