Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 08.12.2022

ro

08 Dec, 2022 12:02 652 Marime text
Nr. 142 din 8 Decembrie 2022
 
 
BULETIN INFORMATIV 8 DECEMBRIE 2022
 
REȚINUT PENTRU FURT CALIFICAT
 
La data de 7 decembrie a.c., polițiștii Secției 5 Timișoara  au reținut un tânăr în vârstă de 23 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în CRAP Timiș.
 
În urma investigațiilor efectuate de polițiști, tânărul, în vârstă de 23 de ani, care se sustrăgea urmăririi penale, a fost depistat în cursul zilei de ieri, pe strada Remus din Timisoara.
 
În fapt, în perioada 24-28.03.2022, tânărul a pătruns prin efracție într-un
imobil de pe strada Levănțica din Timișoara și din interior ar fi demontat și sustras țevile de cupru care compuneau instalația de încălzire a casei. Acesta a mai sustras din imobil obiecte vestimentare și  încălțăminte cauzând un prejudiciu total de 7000 lei.
 
Bărbatul  a fost reținut pt 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celui în cauză.
 
DEPISTAȚI LA VOLAN SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI ȘI DROGURILOR
 
          La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat pe bulevardul Revoluției din Timișoara, un bărbat în vârstă de 36 de ani, care a condus un autoturism sub influența alcoolului.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.
A fost întocmit dosar penal.
 
  •  
La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 00:25, polițiștii Secției 9 Rurale Jebel au oprit pentru control, în localitatea Voiteg, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 24 de ani.
 
În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la metamfetamină.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.
 
3 ANI DE ÎNCHISOARE PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
 
La data de 7 decembrie a.c., polițiștii Secției 2 Timișoara au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Timișoara.
 
Mandatul era emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Timișoara, condamnat la 3 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de “conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.
 
Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Timișoara.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii