Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Buletin informativ - 28.04.2022

ro

28 Apr, 2022 14:12 736 Marime text
Nr. 45 din 28 Aprilie 2022  
  
BULETIN INFORMATIV 28 APRILIE 2022
 
REȚINUȚI PENTRU FURT CALIFICAT
 
          Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au reținut trei bărbați, în vârstă de 28, 33 și 42 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat în localitatea Dumbrăvița. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
La data de 27 aprilie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au reținut trei bărbați de 28, 33 și 42 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de " furt calificat".
 
În fapt, la data de 27 aprilie a.c, în jurul orei 02:00,  polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timisoara au depistat în trafic, pe strada Fervenția din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, trei bărbați care ar fi tractat cu o autoutilitară un utilaj de tip compresor, pe care l-ar fi sustras de pe un șantier din localitatea Dumbrăvița.
Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secției 5 Urbane Timișoara pentru audieri, iar utilajul a fost ridicat pentru cercetări.
 
Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de " furt calificat", fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.
 
  •  
 
 
CERCETAT PENTRU CONDUCERE SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI
 
În data de 27 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Lugoj au depistat, pe strada Horia din municipiu, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care ar fi condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcooliceși „conducere pe drumurile publice fără a deține permis de conducere”.
 
  •  
 
CERCETĂRI ÎN VEDEREA DEPISTĂRII AUTORULUI UNUI FURT
 
În data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 16:00, un bărbat, ar fi sustras unei femei portofelul cu documente personale, 200 lei și telefonul mobil, din incinta capelei unui spital din Timișoara.
 
Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în vederea depistării persoanei bănuite și luarea măsurilor legale care se impun.
 
 
  •  
 
 
BĂRBAT CERCETAT PENTRU DISTRUGERE
 
În cursul nopții trecute, 28 aprilie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi distrus geamurile mai multor imobile din municipiul Timișoara.
 
Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că geamurile unei farmacii, unei unități bancare și ale unei societăți comerciale, din municipiul Timișoara au fost distruse.
 
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de cetățenie străină, în vârstă de 40 de ani, bănuit de distrugerea geamurilor, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri.
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care impun.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii