Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Sibiu Cercetat penal pentru înșelăciune,un bărbat a fost reținut

ro

15 Mar, 2024 12:28 462 Marime text
 Nr. 59 din 15 martie 2024
 
BULETIN DE PRESĂ
         
          Cercetat penal pentru înșelăciune, un bărbat a fost reținut   
 
La data de 14 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 31 de ani, din județul Bihor, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.
Persoana în cauză este bănuită că, la data de 1 februarie a.c., pe strada Lungă din municipiul Sibiu, sub pretextul că este medic rezident, l-ar fi abordat pe un sibian în vârstă de 75 de ani căruia i-ar fi spus că dorește să-i ofere diverse bunuri, produse electronice, unele ca și cadou, altele contra cost.
Astfel, l-ar fi convins pe sibian să-l conducă la domiciliu și să-i ofere aproximativ 1.000 de lei.
Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii sibieni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.
 
Alcool la volan
La data de 14 martie a.c., în jurul orei 18.00, în Tălmaciu, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 7 de către o localnică în vârstă de 40 de ani.
Testarea alcoolscopică a femeii a indicat un rezultat de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătoarea auto fiind însoțită la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauză, polițiștii rutieri au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii