Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Sibiu Cercetat pentru tâlhărie calificată, un bărbat a fost arestat preventiv

ro

17 Apr, 2024 12:50 268 Marime text
Nr. 86 din 17 aprilie 2024
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Cercetat pentru tâlhărie calificată, un bărbat a fost arestat preventiv
La data de 15 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 26 de ani, din municipiul Sibiu, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.
În fapt, sibianul este bănuit că, la data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 04.30, în timp ce se afla în incinta unui local din municipiul Sibiu, l-ar fi lovit cu pumnii pe un alt bărbat, în vârstă de 27 de ani, din Șura Mare și i-ar fi sustras suma de 300 de lei.
În baza probatoriului administrat în cauză, față de persoana bănuită s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, la data de 16 aprilie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.
Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.
 
Alcool la volan
La data de 16 aprilie a.c., în jurul orei 18.30, în Rășinari, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 106A de către un localnic în vârstă de 53 de ani.
Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauză, la nivelul secției de poliție amintite, s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii