Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:11 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița-Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui tânăr de 23 de ani

ro

01 Aug, 2023 14:53 658 Marime text
                                                        Nr. 102203 din 01 August 2023
 
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui tânăr de 23 de ani.       
 
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au fost sesizați în data de 31 iulie a.c., cu privire la faptul că o femeie de 59 de ani, din localitatea Fetești, ar fi fost amenințată și agresată fizic de fiul său, un tânăr de 23 de ani.
 
În urma verificărilor s-a stabilit că în data de 31.07.2023, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia tânărul ar fi amenințat-o și agresat-o fizic pe mama sa  în timp ce se aflau la locuinţa comună din municipiul Fetești.
Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
Pe numele tânărului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.
 
* * *
 
Dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului
 
În cursul zilei de ieri, 31 iulie a.c., polițiștii rutieri au depistat în trafic, un bărbat de 49 de ani, din localitatea Fetești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul etilotestului indicând o valoare de 0,61 mg/alcool pur în aerul expirat.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii