Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu La volan sub influența alcoolului

ro

30 Aug, 2023 09:52 470 Marime text
Nr. 7602/310 din 30 august 2023
 
BULETIN DE PRESĂ
 
CERCETAȚI PENTRU CONDUCERE PE DRUMURILE PUBLICE FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE, RESPECTIV ÎNCREDINȚARE
 
La data de 29 august a.c., ora 03.25, polițiștii giurgiuveni au depistat, pe D.C. 168, în afara localității Vânătorii Mici, județul Giurgiu, un bărbat, de 27 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Autoturismul i-a fost încredințat, spre a fi condus, de către un bărbat, de 21 de ani, din județul Vaslui, care cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere şi încredințarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deține permis de conducere.  
 
LA VOLAN, SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE
 
La data de 29 august a.c., ora 10.25, în localitatea Novaci, județul Giurgiu, polițiștii giurgiuveni au depistat un bărbat, de 67 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii