Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu La volan sub influența băuturilor alcoolice

ro

19 Jun, 2023 10:07 575 Marime text
Nr. 7602/228 din 19 iunie 2023
 
BULETIN DE PRESĂ
 
A CONDUS UN AUTOTURISM SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI, PROVOCÂND UN ACCIDENT RUTIER
 
La data de 18 iunie a.c., ora 03.35, în localitatea Colibași, județul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier, între un autoturism și o autoutilitară, staționată regulamentar în dreptul unui imobil.
 
În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, un tânăr, de 22 de ani, din comuna Valea Dragului, care a refuzat transportarea la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
Acesta a fost testat cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.
 
 
CONDUCERE SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE
 
La data de 18 iunie a.c., ora 22.30, în comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, polițiștii giurgiuveni au depistat un bărbat, de 37 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii