Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Giurgiu Conducătorul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

ro

02 May, 2023 10:17 520 Marime text
Nr. 7602/156 din 2 Mai 2023
 
ȘTIRE DE PRESĂ
  
DEPISTAȚI LA VOLAN, SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI
 
La data de 1 mai a.c., ora 22.24, pe strada Sabarului, din localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu, a fost depistat un bărbat, de 46 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus ulterior la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substanțe. 
***
La data de 2 mai a.c., ora 02.20, pe bulevardul București, din municipiul Giurgiu, a fost depistat un bărbat, de 45 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus ulterior la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substanțe. 
CERCETAT PENTRU SĂVÂRȘIREA A TREI INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER
 
La data de 1 mai a c., ora 20.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Bolintin-Vale, în timp ce își executau atribuțiile de serviciu, pe D.J. 601, în orașul Bolintin-Vale, au depistat un bărbat, de 38 de ani, din comuna Ogrezeni, județul Giurgiu, în timp ce conducea un moped.
 
În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul condus nu era înmatriculat.
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost supus testării cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii