Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Eveniment rutier

ro

11 Jan, 2024 12:55 592 Marime text
 
Nr. 44255 din 11 ianuarie 2024
 
 
                                                                                      
 
EVENIMENT RUTIER
 
 
               La data de 10 ianuarie 2024, în jurul orei 12:05, polițiștii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi referitor la faptul că un bărbat, în vârstă de 79 de ani, din Galați, ar fi fost accidentat în timp ce traversa strada Anghel Saligny din municipiul Galați.
    Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Galați, în timp ce conducea autovehiculul pe strada Gheorghe Doja, având direcția de deplasare dinspre strada Siderurgiștilor către strada Gheorghe Asachi, când a ajuns la intersecția cu strada Anghel Saligny, ar fi surprins și accidentat bărbatul care traversa strada, în mod regulamentar, pe marcajul pietonal.
   În urma impactului, pietonul a fost rănit ușor, fiind preluat de echipajul sosit la fața locului și transportat la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Galați, în vederea efectuării de investigații medicale.
             Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
             În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 
 
***
  
 
 
 
DEPISTAT LA VOLAN SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE ȘI FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE
 
 
         La data de 10 ianuarie 2024, în jurul orei 21:48, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au depistat un bărbat din municipiul Brăila, în timp ce conducea autovehiculul pe strada Săliște din municipiul Galați, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și având permisul de conducere reținut.
         Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat și, ulterior, a fost condus la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Galați, în vederea recoltării de probe biologice.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
                                                         ***
        
MANDATE DE EXECUTARE A PEDEPSEI CU ÎNCHISOAREA PUSE ÎN APLICARE DE POLIȚIȘTI
 
La data de 10 ianuarie 2024, în jurul orei 07:00, polițiștii Sectiei 3 Politie Rurală Liești au depistat şi reţinut pe raza comunei Iveşti din județul Galaţi, un bărbat  ȋn vârstă de  41 de ani, din aceeași localitate, față de care Tribunalul Galați a emis în data de 21 decembrie 2023, un mandat de executare a pedepsei de 1 ani și 6 luni de închisoare, într-o cauză penală în care bărbatul a fost judecat pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operaţiuni neautorizate cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, ȋn formă continuată.
 
***
În aceeași dată, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale - Biroul Urmăriri, în colaborare cu polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tulucești, au identificat și reținut, pe raza comunei Tulucești, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Galați, față de care Tribunalul Galați a emis, în data de 9 ianuarie 2024, un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 8 luni de închisoare, într-o cauză penală în care bărbatul a fost judecat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.
Persoanele în cauză au fost conduse și încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
 
***
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii