Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe persoane rănite într-un accident rutier la Galați

ro

03 Jan, 2024 21:58 1257 Marime text
Foto: PixabayÎn data de 3 ianuarie 2024, la ora 19:33, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Brăilei din municipiul Galați.

Potrivit IPJ Galați, din primele cercetări, aceștia au stabilit că un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Galați, cu direcția de deplasare dinspre bulevardul George Coșbuc către bulevardul Brăilei, când a ajuns în intersecția cu bulevardul Brăilei și a schimbat direcția de deplasare prin viraj la stânga, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 21 de ani, din Galați, cu direcția de deplasare dinspre strada Regiment 11 Siret către bulevardul George Coșbuc.

„În urma impactului, conducătorul auto în vârstă de 21 de ani și pasagerii aflați pe locurile din dreapta față ale celor două autoturisme, o femeie în vârstă de 30 și un bărbat în vârstă de 16 ani, au fost răniți ușor, fiind preluați de echipajul medical venit la fața locului și transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative“ - au precizat reprezentanții IPJ Galați.

Citește și: 

Accident mortal pe DN 67B! O mașină s-a răsturnat într-un şanţ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii