Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Copil rănit după ce a căzut de la înălțime

ro

17 Jan, 2024 12:39 435 Marime text
Nr. 44276 din 17 ianuarie 2024
 
                                                                           
        
EVENIMENT RUTIER
 
 
           La data de 16 ianuarie 2024, în jurul orei 19:25, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Saturn, din municipiul Galați s-a produs un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane de sex masculin.
           Polițiștii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 73 de ani, din Galați,  în timp ce traversa strada respectivă, prin loc nepermis și fără să se asigure, ar fi fost accidentat de un autoturism condus de un bărbat din Galați, care se deplasa dinspre strada Cloșca către strada Brăilei.
În urma impactului, pietonul a fost preluat de echipajul medical sosit la fața locului și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei, unde a rămas internat.
            Ambii bărbați implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul obținut în cazul conducătorului autoturismului fiind negativ, iar în cazul pietonului a rezultat o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.
            În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
***
 
 
 
 
                  COPIL RĂNIT DUPĂ CE A CĂZUT DE LA ÎNĂLȚIME
 
         La data de 16 ianuarie 2024, în jurul orei 18:50, polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați, prin apel S.N.U.A.U. 112, referitor la faptul că un minor ar fi căzut de la fereastra unui apartament, situat la etajul al treilea al unui bloc de locuințe de pe strada Regiment 11 Siret, din municipiul Galați.
         Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit că, în timp ce se afla nesupravegheat în bucătăria apartamentului în care locuia cu mama sa, o femeie, de 27 de ani, băiatul, de 5 ani și 6 luni, s-ar fi urcat pe un corp de mobilier și ar fi căzut de la fereastră, pe trotuarul din exteriorul imobilului.
         Minorul a primit îngrijiri din partea echipajului medical sosit la fața locului și, ulterior, a fost transportat, în stare conștientă, la Spitalul de Urgență pentru Copii Sfântul Ioan din Galați.
         În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
        
***
 
PERCHEZIȚIE DOMICILIARĂ LA PERSOANĂ SUSPECTĂ DE SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNII DE NERSPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR
 
 
          La data de 14 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Galați, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Criminalistic, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza comunei Slobozia Conachi din județul Galați, la locuința unui bărbat în vârstă de 39 ani, unde au găsit o armă neletală de tir sportiv, cu aer comprimat, de calibru 4,5mm, pe care bărbatul o deținea fără drept.
Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.
            Menționăm că bărbatul se afla deja sub măsura arestării preventive într-o altă cauză penală, în care sunt efectuate cercetări pentru infracțiunea de distrugere prin incendiere.
 
***
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii